O nas

Z delom na področju fizioterapije v občini Logatec smo pričeli leta 1993, ki do takrat s fizioterapevtskimi storitvami ni bila pokrita. Bili smo prva fizioterapija s podeljeno koncesijo v Republiki Sloveniji. Od 1.6.1993 do konca leta 2001 smo dejavnost opravljali v najetem prostoru Zdravstvenega doma Logatec. V začetku leta 2002 pa smo dejavnost preselili v lastniške prostore, ki so zaradi svoje prostornosti in funkcionalnosti omogočali kvalitetno izvajanje fizioterapevtskih postopkov kot tudi preventivnih programov. Zaradi dostopnosti tudi za težje gibalno ovirane osebe smo lahko ponovno obnovili tudi sodelovanje Z Združenjem multiple skleroze Slovenije. Naše vodilo pri delu je stalna skrb za strokovno izpopolnjevanje, delo s svetovno znano vrhunsko fizioterapevtsko opremo, ki omogoča tudi kvalitetno izvedbo postopkov.

Zaposleni:

Alenka Jerič Jaklič, dipl. fizioterapevtka

V svojo enaintrideset letno poklicno pot je združila sedem let dela na Interni klini dr. Petra Držaja, leto dni dela v Mestni otroški bolnišnici in triindvajset let dela na področju zasebne fizioterapije. Vsa leta se je permanentno strokovno izobraževala in znanje prenesla tako na področje dela s kroničnimi obolenji kot tudi s poškodbeni stanji. V fizioterapiji poleg strokovnega dela skrbi tudi za organizacijo delovnega procesa. Pri svojem delu najraje dela s starejši bolniki.

Monika Marušič, dipl. fizioterapevtka

Poklicno pot je kot študentka fizioterapije pričela ravno v prostorih zasebne fizioterapije Logatec. Sedemletne poklicne izkušnje je pridobilvala v Zdravstnem domu Ljubljana Šentvid, Fizioterapiji Alenka Jerič Jaklič in Železniškem zdravstvenem domu. Poleg ostalega strokovnega dela skrbi za fizioterapijo otrok.

Silvestra Arhar, mag. fizioterapije

Ekipi fizioterapije se je pridružila v sredini meseca marca 2017. Pred tam je kot študentka fizioterpije sedelovala v našem kolektivu od novembra 2015.